Boldog Pantaleon napot!

2008.07.27. 00:39

Azért az igazságtalan, hogy mindig csak a sűrűbben előferdülő nevűeknek kívánunk mindenféle jót (Miklósként én se panaszkodok), de ma, július 27-én igenis éljen minden Liliána, Olga, Ajtony, Árvácska, Aurél, Bennó, Bertold, Beten, Celesztin, Celesztina, Gajána, Györe, György, Györk, Györke, Hugó, Kamilla, Keresztély, Keresztes, Konstantin, Krisztián, Lilian, Lilianna, Lilibella, Lilien, Liliom, Lucilla, Natali, Natália, Natasa, Noella, Pantaleon, Pentele, Rolf, Rudolf is! - már aki ma ünnepli ezek közül... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr64587272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mick 2008.07.29. 12:23:14

Egyszer a rádióban felsoroltak néhány olyan nevet, mely keresztnévként adhatók volnának, de az osrszágos népességnyilvántartó adatai szerint éppen senki nem választotta magának. Az általad közöltek között is akadhat ilyen. MItt tudom én, mondjuk: Benno, Györke, Keresztes, Györk, Noella, Lilibella.
süti beállítások módosítása