Köszöntök minden új betérőt!

Akkor is, ha csak ideiglenesen olvassa most ezt a blogot a mandiner.blog.hu-ról vagy a Magyar Kurírról ide kattintva.

És köszönöm mindenkinek, aki eddig hozzájárult kommentárjaival ahhoz a párbeszédhez, ami megmentette hat kisbaba életét a haláltól!

Csak egy pár szót az előzményekről.

Amikor felraktam az eredeti bejegyzést 2007-ben, nem gondoltam volna, hogy a napi 5-6 fős látogatottság csak az az egy bejegyzés miatt heti 100-200 közé fog kerülni. Viszonylag hamar kiderült, hogy abban az egy posztban hatalmas lehetőség van, hiszen már a Google is az elsők között dobja ki, ha valaki rákeres az abortuszra valamilyen formában, így meglehetősen sokan olvassák, és voltak, akik klaviatúrát is ragadtak, hogy megírják kálváriájukat az abortusszal kapcsolatban, vagy épp hogy tanácsot kérjenek "abortusz vs. élet" témában.

Így sok ismerősömnek szóltam, hogy jöjjenek és segítsenek használható érveket adni az élet mellett. Így alakult, hogy azóta, ha bárki is ír "nekünk", igyekszünk használható tippekkel ellátni.

Erre szívesen hívok minden más látogatót is! Hozzátéve, hogy itt részrehajlóan egyedül csak az élet melletti érveket fogadjuk el. Ha valakinek nagyon vitázhatnékja van, kérem, hogy itt tegye meg, de a Mandíneren is elég nagy vita alakult ki. Akár ott is lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr122472402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása