IgazságTALANszolgáltatás

2006.09.26. 16:07

Mindössze 6 évre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt az ipsét, aki (5 éve már!!!) brutális bántalmazás és kegyetlen megbecstelenítés útján megölte feleségét. Mindazzal együtt, hogy kiderült, a 25 éves házasságuk alatt többször is bántotta, megverte az asszonyt.

Ilyen büntetőjog mellett mire számítson az (a többnyire gyermek és nő), akit "pusztán" lelki és fizikai terrorban tart egy másik ember saját kénye-kedve szerint???

Elbeszélgettem erről egyszer egy nyomozó barátommal (százados az életvédelmi alosztály, gyilkossági csoportjánál), hiszen több olyan ismerősöm van, akit apja, anyja vagy más ismerőse lelki vagy fizikai terrorban tart. Nagy elégedetlenséggel mondta, hogy sajnos neki is durván megköti a törvény a kezét. Már-már csak akkor avatkozhatnak be, ha vér is folyik. És mint látjuk, akkor sem életfogytiglant kap az illető, hanem 6 rongyos évet...

Itt tartunk, és lassan már én szégyellem magam emiatt.

Forrás: http://www.hirtv.hu/?tPath=/belfold/kek_hirek/&article_hid=116952

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr4826652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása