Mi tagadás, sokat szenvedek a bibliaolvasás megoldásával. Sehogy sem akaródzik rávenni magam, hogy levegyem a polcról, s bele-bele olvassak, hogy aztán 5-10 percig elmélkedjek az olvasottakon. Felpörgött életem erre alig ad lehetőséget. Se kedvem, se energiám nem marad rá. Még arra sem, hogy legalább a két perc alatt elolvasható napi evangéliumot fellapozzam.

Kicsit Te is magadra ismertél? Tán furdal a lelkiismereted is, amiért órákat el tudsz tölteni a gép vagy a TV előtt, de erre egy percet sem szánsz? Az enyém furdalt, és ugyan nem kerestem a megoldást, szembejött az magától. Katolikus.hu-ék gondoltak ránk is. Naponta e-mailben küldik el a napi evangéliumot, sőt, egy rövid, egyperces elmélkedést, továbbá egy imát is csatolnak mellé.

Ha Neked is nehezedre esik a Szentírás rendszeres olvasására rávenned magad, rendeld meg a hírlevelet (persze, hogy ingyen!). A következő címen, a lap alján adhatod meg az e-mailed:

http://uj.katolikus.hu/napi_evangelium.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr9226646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása