Médiaunió

2008.06.20. 08:33

Egy érdekes kezdeményezés látott napvilágot. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Elsőnek jónak tűnik:

http://mediaunio.hu/

A napokban egy új kezdeményezést indított útjára több nagy országos médium. A lényege nagy vonalakban az, hogy ezentúl évente kiválasztanak egy társadalmi ügyet, célt, amit a csatlakozó tévék, rádiók, lapok egész évben egyesült erővel igyekeznek megjeleníteni. Az eszközök a legkülönfélébbek lehetnek: óriásplakátok, társadalmi célú sajtó és tévéhirdetések, beszélgetős műsorok, szappanoperákba beépítés stb. A Médiaunió becslése szerint ez összesen elérheti a 6 milliárd forintos piaci értéket is. Ilyen összegű reklámköltségvetése ma Magyarországon még a piaci termékek közül sincsen egynek sem.

Jelöljétek meg azt a társadalmi problémát, ami szerintetek a legégetőbb Magyarországon!

Szerző: Kozonithy

1 komment

Címkék: média

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr37530186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mick 2008.06.23. 13:44:34

Kösz. Érdekesnek tartottam, elküldtem javaslatomat: közös platform. Vajon ráharapnak-e a társadalom aktivitását lehetővé tevő fogalomra? VAGY OLYAT KERESNEK, MELY ASZONNAL HASZNOT HOZ FÜGGETLENÜL ATTÓL, MEKKORA KÁRT OKOZ?
meglátjuk.
süti beállítások módosítása