Apu erős és meglepő

2007.03.06. 10:11

A család a napokban új mosógépet vásárolt. (20-30 év után?) Mindenestre, amióta az eszemet tudom, vadi új ruhatisztító berendezés még nem került beszerzésre. Talán mert régen még tudtak olyan mechanikai eszközöket gyártani, ami a két éves garancia után fél évvel nem pusztult el? Lehet…

Mindenesetre ez az új Bosch most kicsit nagy befektetés volt. Szó szerint, ugyanis centizés ide vagy oda, nem fért be a fürdőszoba nyílásán egy nem várt probléma miatt. A nyitott ajtó kb. 4 centis éle útját állta a tanknak. Az ajtót levenni pedig az ajtókeret szemöldökfája miatt nem lehetett. A mosógép hordárok már-már feladták volna, de apu nem hagyta magát. Elég hülye érzés lett volna, ha csak emiatt a négy centicske miatt kellett volna visszavitetni a masinát és újat rendelni.

Markába vette hát a szemöldökfát, amennyire csak tudta, és „profi” szögelés meg ragasztás ide vagy oda, egy határozott szándékkal kitépte onnan, és lám, a mosógép befért. A „háromajtós szekrény” hordársrác nem kicsit petézett le a jelenségen, de hát na: az én apukám erősebb! …és meglepőbb. :)

A ház persze még áll, és a szemöldökfa is visszakalapálódott a helyére…

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr2843496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mick 2007.03.06. 14:20:34

Az apu én vagyok. Azért nem szólok hozzá, mert eszembe jutott a Tanú c. filmből Bástya et., aki saját magát jellemezve megjegyezte: „Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység.”
ennyit visztont azért írtam le mégis, mert általában hozzá szoktam szólni az írásaidhoz.

dorcsika 2007.03.07. 14:46:07

ebben az esetben kivételesen nem a "többet ésszel, mint erővel" elv érvényesült... :)
mindenesetre elismerésem apukádhoz, meg az új mosógéphez is!!

szép napokat, meg éjszakákat ;)

dorcsi

Istu · http://nagyistu.blog.com 2007.03.11. 12:08:26

Igazabol lehet barmilyen nagy es eros hustorony, de nagyon keves helyetet tudok amit erovel oldottak meg. Atmenetileg, rovi ideig oraig, valoban volt ket-harom pelda a tortenelemben amikor valobam ugy nezet ki h az nyer aki erosebb, de az Esz az erosebb bar milyen eros ember ellen. Lasd Goliatot :) ! Hol volt ott az ero?!?!?
Ha edesapad a Praktokerrel partner lett volna, akkor most azt lehetet volna irni h "Edesapa, mindenre van kesz otlete" ! Nem rosz reklam szoveg :) !
süti beállítások módosítása