Édesapa "ment és publikál"

2006.02.09. 00:48

Édesapa hivatalosan és hivatásosan is újságíró. A Távlatoknál űzi szakmáját sarokszobájának sarkában majdnem. Ott ül az ablaknál és többnyire újságír, mikor éppen nem lektorál vagy olvasószerkeszt. Meg még szabadúszik itt-ott, ahová éppen ír, karcol, kommentál vagy bőven kifejt.
Édesapa egyik nagy álma, hogy másokhoz hasonlóan, megkötések és egyéb elvi szabályoktól mentesen írhassa és tegye közzé azt, amit csak szeretne, úgy ahogyan szeretné. Többek között itt, az interneten.
Édesapának viszonylag sok, 2 azaz kettő darab tizenhatodkész honlapja volt már. Mindegyik egy jó kis ígéret vagy éppen születésnapi ajándék volt... tőlem. Az persze már más kérdés, hogy cseppet sem értek a honlapszerkesztéshez, és HTML-ből is csak a legalapvetőbb félkövérítést ismerem egoistának TŰNŐ szavaim kihangsúlyozása végett.
Így aztán Édesapa először kapott egy szülinapi honlapot, amely az előbb említett gyarlóságom végett a meglepetésen túl nem sok mindenre volt jó.
Második honlapja már jobban sikerült, mert megtaláltam a Lúzer HTML-hez Nem Értők Segítőkész Honlapszerkesztésre Bírók nagyszerű fejlesztését, a G-portált. No jó, ez már nem is volt tizenhatodkész, itt már eljutottam a nyolcadrészig, ami Édesapa összes, itthon fellelhető eddigi cikkének kiválogatását jelentette.
De ennél a pontnál megintcsak nem jutottunk közelebb Édesapa álmához. Édesapa jobb szeretné közzétenni, amit most alkot, ami most nyomja a lelkét és az ujját, hogy odanyomja a billentyűzet gombjaira. És ezt - szabadúszás ide vagy oda; hisz megkötések itt is, ott is - nem teheti meg máshol, csak újabb medencéjében, a freeblog hasábjain.
Tegnap - ahogy ezt legelső szösszenetemben is elújágoltam - felismertem a lehetőséget, és megörvendett az én szívem, amiért Édesapa végre felébredhet álmából, mert megvalósíthatja azt.

Éljen az

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr5225603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása