Legyőzni a Neptun-tigrist

2006.02.09. 00:46

Igazából semmi nagy szám nincs az egészben. Csupán jöttem-láttam-győztem, amit durván fél óra Enter nyomogatással el is értem. Habár ez nagy szó, ha figyelembe vesszük, hogy év elején ugyanezt a teljesítményt három óra leforgása után produkáltam. A Neptun-rendszer, mint olyan (ez egy annyira felesleges, de jól hangzó kifejező eszköz), egyenesen mehetne a Szánalmas.hu-ra.
A sok kisdiák szívritmus-zavarok közepette órákon át képes nyomogatni az Entert/sec minden egyes, a szerver túlterheltségét jelző hibaüzenet után. Akik a változatosságot kedvelik, bevezethetik az F5-Enter billentyű-kombinációt is. Így kicsit több a meló vele, de talán nem kap görcsöt a kezük, mert messze van egymástól a két gomb. Egy szóval elég szánalmasan nézhetünk ki. Főleg, ha egyszerre mutatnának minket egy TV-showban...

No meg aztán - felekezeti egyetemről lévén szó - a felelős beosztásúak igazán tekintettel lehetnének a diákok lelki üdvére is! Ugyanis csak a tárgyfelvételi időszakban - tanusíthatom (ld. MSN Messenger konferanciabeszélgetése) - körülbelül annyi trágár kifejezés hagyja el az - amúgy galamblelkű - diákok száját, mint amennyi egész évben nem...

Indítványozom a Neptun-rendszer bővítését, ellenkező esetben a Neptun-rendszer-bővítés-felelős-illetékes-elvtárs kövessen el szepukut!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr3925602

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása