Fú! Egész sokan megnéztétek a tegnapi írásomat, és sokan reagáltatok is rá! Köszönöm! Komment helyett ide válaszolok.

Sokat gondolkodtam tegnap ezen a dolgon, és az egyesületemnél (amelynek keretében gyermekfoglalkozásokat tartunk) szintén felvetettem az ötletet, hogy ha nem is iskolákban, de legalább azoknak, akik hozzánk járnak foglalkozásokra, tartsunk ilyen felkészítőt az "Életre", már amelyik csoportvezetőnek kedve van beszállni ebbe.

Megkértem őket, hogy aki tanulmányai vagy munkája miatt otthon van valamelyik területen, dolgozzon ki róla egy-egy másfélórás játékos, feladatmegoldós, szóval élménydús programot. Többen is belelkesültek rá, ígéretek is születtek.

Talán még lesz is belőle valami csírája annak, amit az előző postban leírtam. Felmerült az is, hogy a kész (és esetleg ki is próbált) anyagokat feltesszük a netre. Idővel talán még egy kisebb kötetke is összejön belőle. Na de először legyen kész legalább egy anyag! :)

---

Egy tök más dolog: Kértétek, hogy a kommenteket állítsam át, hogy ne legyen ilyen szorosan a szöveg. Oké, én nagyon szívesen, de hogy kell? A sablonban hol?

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr98727532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gábrosz · http://gabrosz.blogspot.com/ 2008.10.29. 03:04:16

talán egy új blogot is megérhetne ez? [csak - szokásosan - legyen(ek) aki(k) csinálja('k)...]
-
tökmásra: valami sablonban keress bekezdés-tulajdonságot, mondjuk a p mint paragraph mező style-jában a line-height tulajdonságot kell állítgatnod. p style="line-height: 100%"

Kozonithy 2008.10.30. 08:03:30

Köszi Gábrosz a tippet! Sikerült.

Új blog: Nem rossz az ötlet. Neki is fognék, de semmiképp sem egyedül, mert megdöglök már a sok vállalásom mellett.

Gábrosz 2008.11.01. 02:37:06

1. a közegészségre!

2. [sajnos csak formai ötlet:] - vagy még portálra is gondolhatunk, hasonlóan a csoportvezetésesedhez, az talán áttekinthetőbb...

Endre 2008.11.17. 16:55:50

Egy ötlet a "Nagybetűs Élet Programhoz": miként kell adóbevallást készíteni? Üdv: E.
süti beállítások módosítása