Hólapátolás

2007.01.16. 10:23

Azt hiszem, azért kezdem már kiásni magam az egyik hóbucka alól (és lassan bebújok a másik alá.)

Holnap van az utsó normál vizsgaidőszaki vizsgám, utána már csak - eddig - 1 UV, de azt túléljük.
A másik hóbucka az két határidős meló: márciusi rovatom elkezdése és befejezése röpke egy-másfél hét alatt, valamint egy könyv digitalizálása vasárnapig. Megoldjuk...

Szováta:
Na igen, talán az egyetlen olyan hóbucka, amit most úgy kifejezetten élvezek is, és boldog vagyok, hogy végre ezzel vagyok behavazva. Már csak kettőegészöt hét, és húzunk vissza hozzájuk, akiknél már voltunk novemberben is. 30-án indulok. VÁÁÁÁROM!

De előtte vezetőképző hétvégét tartunk Dobogókőn. Persze. Az is jó muri lesz, no meg izgalmas, mert teljesen lebontottuk a régi vezetőképzőt és részben ugyanazokból a kockákból, részben új elemekből építettünk egy újat. Reményeink szerint ez már olyan VK lesz, amire vissza is fognak emlékezni, ha olyan problémás helyzetbe kerülnek, amit Dobcsin megtanulva könnyebben oldanak majd meg. Tehát funkcionalistább elvű az egész.

Csak egyet sajnálok, hogy ennek a folytonos elfoglaltságnak szegény vörösváriaink látják a kárát, mert folyton valamilyen okból elmarad a klub, és el is fog még maradni a közeljövőben néhány. :(

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr7828718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mick 2007.01.16. 10:29:48

melyik könyvet kell digitalizálnod?

Kozonithy 2007.01.16. 12:00:49

Harsányi Lajos: Az elragadott herceg

mick 2007.01.16. 14:33:06

Azért kérdtem, mert hátha a neten megtalálom a szöveget. de nem, noha pl. a szit kiadta kb. 15 éve.
süti beállítások módosítása