306

2006.06.02. 15:46

Nem egy oltári nagy szám, bár, ahogy vesszük. Huszonöt és fél tucat. Pont ennyien nyitották meg az oldalam születése óta, összesen 2177-szer.

Ilyenkor az ember vagy marha büszkén veri a mellét, mert azért 306 fő látogató mégsem annyira semmiség. Há' de nem? Háromszor száz ember (+hat), mennyi már? Egymás mellé állítva képzeld el, vagy egy csoportba rendezve őket... mindjárt más.
Vagy csügged, mert máshol a napilátogatottság ennyi. Hát de istenkém, ha egyszer nem teszek ki bögyös macákat az oldalamra, MÉGIS... mit várok?

Meg aztán, lehetek őszinte is magammal, hiszen ha belegondolok, hogy én milyen arcátlanul nézem mások blogjait: rákattintva, erőteljesen meglendítve a görgetősávot, szememmel végigpásztázva a honlapokat, – amelyek fel-fel tűnnek a frissblogok listájában percekre, hogy aztán úgy hulljanak alá, mint a felrobbant tüzijáték... hisz jön helyette másik, majdhogynem éppen ugyanolyan, csak talán a színe más – nos, akkor már csak remélhetem, hogy a 306-ból legalább egy tucat látogató valóban a tartalom iránti érdeklődéssel tekintett idemázolásaimra.

Mert hát mi is a blog?
Talán inkább úgy kéne kérdezni, hogy "kinek mi?" Úgy hiszem, többeknek egy bennük feszülő, esztétikailag "szép"-nek definiálható, legalább vizuális élményt nyújtó honlapegyveleg-létrehozás. Hogy mi is az a szép? A filó szerint az, ha az egységes egybeesik a val és az igazsággal. Ha mindezt barbár módon fogom fel, akkor ki merem mondani, hogy blogom szép: egységesnek egységes; a létrehozása is jó szándékkal történt; és többnyire igazat is igyekszem szólni. No, ezek után mindenki döntse el magában, hogy blogom milyen.
Persze vannak profibbak, akik vagy a vizualitást vagy a texturitást (most egy új szót alkottam?) vagy a kettő elegyét viszik tökéjre. Nem merek azon gondolkodni, hogy én ebből hol és merre tartok, bár vannak sejtéseim... :)

No jó éjszakát!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr7226634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása