Kegyes tolvajok

2006.12.12. 00:23

Egyszer próbaképpen elindítottunk egy jó hír blogot. Most kicsit áll a fejlesztése, de valamilyen szinten éppen oda illő lenne az alábbi hír is. Persze nem a betörés része, hanem az, hogy még a legaljasabb emberben is képes megmozdulni valami, ha rászorulóval találkozik. Sajnos csak igen ritkán.

"Miután betörték az ajtaját és ki akarták rabolni, a tolvajok annyira megsajnálták a 86 éves Filofteia Ştefant, hogy még ők adtak neki pénzt kenyérre – írja a Libertatea napilap.

A konstancai öregasszony vasárnap este arra riadt fel, hogy két huszonéves fiatal hatolt be a lakásába, kölönböző javak után kutatva. Hasztalanul. A pénztárcájában is csupán 1 lejt találtak, ennyi maradt ugyanis a nyugdíjából a közköltség kifizetése után. A tolvajok erre összekotorták a zsebükben található aprót, és 6 lejt adtak az öregasszonynak, majd elmentek.

A rendőrség a bankjegyeket ujjlenyomat-vizsgálatnak vetette alá."

Forrás: Libertatea és Transindex

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr1925375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása