Sablonkívánságok helyett:

2006.12.31. 23:36

Kívánom Neked kedves blogOlvasó, hogy az új év új lendületvételével találd meg, vagy folytasd azt az utat, amely kitűzetett eléd, tehát a hivatásodat!

Kívánom, hogy felfedezd, használd önzetlenül, kamatoztasd az életedben és a környezetedben azokat a képességeket, amelyeket már a születésedkor megkaptál!

Szeretném, hogy észrevedd magadban a jót, és meg is tudd különböztetni a hibáidtól! Hogy őszintén mondhasd magadnak: „Tudom, hogy vagyok Valaki, és azt is, hogy alapvetően jó ember vagyok, mert Isten nem teremt szemetet, csak a hülyeségeimet kell leküzdenem ahhoz, hogy ezt mások is észrevegyék!” (Egy pólón láttam a feliratot, ahogy egy rajzolt, könyöklő kisfiú mondja: I know I'm somebody, 'cause God don't make no junk!")

Kívánom azt is, hogy ugyanezt vedd észre másokban is, lásd meg bennük a jó tulajdonságaikat, hívd fel ezekre a figyelmüket és próbálj meg mögé látni a viselkedésüknek, hogy meglásd bennük is az igazi embert!

Őszintén drukkolok neked ahhoz, hogy a kitűzött célodat elérd, ha az emberségességedet építi, hasznos számodra és a többi embernek is! Ahhoz is, hogy az idődet hasznosan oszd be, lehetőleg ne legyen üresjáratod, hanem a nap minden perce személyiséged és a környezeted szebbé tételére szolgáljon!

És kívánom, hogy az eléd gördülő, vagy szándékosan eléd görgetett akadályok se vegyék el a kedved semmi jótól, hanem láss bennük újabb lehetőséget képességeid bevetésére, élettapasztalatok gyűjtésére!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr6825383

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: fendi Heels 2018.04.05. 01:16:57

Http: www.google.com search hl en

Trackback: Sexy High heels 2017.10.30. 17:33:44

Cipro plantar fasciitis - Singulair mini 4mg antihistaminika

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása