Elvira és a Neptun

2006.12.11. 00:21

Aki pázmányos, az ismeri a Neptun rendszert is, és valószínűleg szidta is már eleget, mint a dögöt, amiért a tárgyfelvételkor néha órákat kellett ülnie a gép előtt és nyomkodnia a frissítés gombot, amíg Neptun Isten be nem engedte óra- vagy vizsgafelvenni.

Most ugyanígy vagyok a MÁV Elvira rendszerével. Mától új a menetrend, és nekem jó lenne tudnom, mikor is indul a vonat Piliscsabára, de valószínűleg ezzel az egész ország így van, amelyik része a közeljövőben vonatozni kíván. Így hát Neptun-szindrómában szenvedek. Itt ülök a gép előtt és nyomkodom az F5-öt. Nem enged be... :)

Nem baj, még van egy órám. Viszont azt már tudom, hogy "óra":11-re van kint a vonat, nem úgy, mint eddig, "óra":50-55 körül. Ergo eddig mindig pontosan egészre beértünk az órák kezdésére. Most viszont vagy késünk negyed órát vagy ott vagyunk 3/4 órával korábban. Sebaj. Díjazom Gege szaktársam optimizmusát: Ezentúl lesz időnk szocializálódni és nem rohan mindenki azonnal órára.  De mégjobban díjaznám, ha a kar negyed órával elcsúsztatná az órák kezdését. Amen!

A bejegyzés trackback címe:

https://kozonithy.blog.hu/api/trackback/id/tr725374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása